Hírek

kövesse figyelemmel híreinket

09 May, 2016

Csucsu az Adrenalin segítségével hozta a formáját a hétvégén... Gratulálunk neki!!

Újabb magyar siker a ralikrossz vb-n

A GG RX Team Hungary magyar versenyzője, Lukács "Csucsu" Kornél a ralikrossz vb angliai fordulóján a leggyorsabb volt a Q4-ben. A kétliteres, turbómotoros 600 lóerős Kia Rio RX-et vezető fiatal magyar tehetség korábban, a világbajnokság évadnyitó, spanyolországi hétvégéjén pontot is szerzett.

A mostani bravúr kevés volt ugyan a pontszerzéshez, de így is nagy eredménynek számít. "Volt egy korai rajt a Q2-ben, ami miatt kétszer kellett kimennem a joker körre, de a Q4-ben győzni tudtam, ilyen még nem volt a vb-n. Sajnos rosszul rajtoltam, de rögtön kimentem jokerre, utána csináltam egy előzést és olyan jó köridőket mentem, hogy a többiek a joker körükről csak mögém tudtak visszajönni" - mondta Lukács Kornél az Origónak.

Pontszerzés után a futamgyőzelem is sikerült Lukács Kornélnak Forrás: Michal Cermak/Lukács Kornél Ez az eredmény időben a 16. helyet jelentette a tatai versenyzőnek, így nem jutott tovább a legjobb tizenkettőbe. "Most már 13.-14. helyre való köridőket tudok menni, versenyben mégis nehéz ezen a helyen végezni.

Lukács alaposan meghajtotta a Kiát Forrás: Johnny Loix (BEL) jolo@scarlet.be/Loix Johnny (Bel) Kell még egy kis tapasztalás, hogy előrébb végezzek, de lépésről lépésre haladunk."

A ralikrossz vb mezőnyében idén több klasszist is találunk, Ken Block, Petter Solberg, Mattias Ekstrom és Sebastian Loeb is a versenyzők között van.

(forrás:origo.hu)

Felpezsdítjük a bulit!

LÉGY NAPRA KÉSZ Szovjetszkoje Igrisztoje ONLINE ÉLETÉBŐL, RANDOM POSZTOK, TWEETEK, INSTAGRAM KÉPEK ÉS MÉG SOK MÁS