Hírek

kövesse figyelemmel híreinket

09 May, 2016

Csucsu az Adrenalin segítségével hozta a formáját a hétvégén... Gratulálunk neki!!

Újabb magyar siker a ralikrossz vb-n

A GG RX Team Hungary magyar versenyzője, Lukács "Csucsu" Kornél a ralikrossz vb angliai fordulóján a leggyorsabb volt a Q4-ben. A kétliteres, turbómotoros 600 lóerős Kia Rio RX-et vezető fiatal magyar tehetség korábban, a világbajnokság évadnyitó, spanyolországi hétvégéjén pontot is szerzett.

A mostani bravúr kevés volt ugyan a pontszerzéshez, de így is nagy eredménynek számít. "Volt egy korai rajt a Q2-ben, ami miatt kétszer kellett kimennem a joker körre, de a Q4-ben győzni tudtam, ilyen még nem volt a vb-n. Sajnos rosszul rajtoltam, de rögtön kimentem jokerre, utána csináltam egy előzést és olyan jó köridőket mentem, hogy a többiek a joker körükről csak mögém tudtak visszajönni" - mondta Lukács Kornél az Origónak.

Pontszerzés után a futamgyőzelem is sikerült Lukács Kornélnak Forrás: Michal Cermak/Lukács Kornél Ez az eredmény időben a 16. helyet jelentette a tatai versenyzőnek, így nem jutott tovább a legjobb tizenkettőbe. "Most már 13.-14. helyre való köridőket tudok menni, versenyben mégis nehéz ezen a helyen végezni.

Lukács alaposan meghajtotta a Kiát Forrás: Johnny Loix (BEL) jolo@scarlet.be/Loix Johnny (Bel) Kell még egy kis tapasztalás, hogy előrébb végezzek, de lépésről lépésre haladunk."

A ralikrossz vb mezőnyében idén több klasszist is találunk, Ken Block, Petter Solberg, Mattias Ekstrom és Sebastian Loeb is a versenyzők között van.

(forrás:origo.hu)

Felpezsdítjük a bulit!

LÉGY NAPRA KÉSZ Szovjetszkoje Igrisztoje ONLINE ÉLETÉBŐL, RANDOM POSZTOK, TWEETEK, INSTAGRAM KÉPEK ÉS MÉG SOK MÁS

Biczó csárda
best gambling websites for mobile phones
Kapcsolat
hol tud elérni bennünket?
Royalsekt
Adrenalin
Izsáki borok
Biczó csárda
Borsodvin
Citydrink
Kobra
Szent István pezsgő
Szovjetszkoje Igrisztoje
Készítette: DevelMedia