Rólunk

rolunk-kep


A Royalsekt Zrt. száz százalékban magyar tulajdonú vállalkozásként kizárólag magyar alapanyagot használ fel. A cég pezsgőpincészete - amely Európa egyik legnagyobb ilyen üzeme - a hazai alapanyag biztosítására integrátori szerepet is felvállal. A szőlőtermelőket előleg fizetésével és a termelés garantált felvásárlásával ösztönzi, ennek is köszönhető, hogy olyan alapanyagokból dolgozhatnak, melyekből valóban minőségi termékeket állíthatnak elő.

A Royalsekt Zrt. a több évszázados izsáki szőlő- és borkultúra hagyományaira támaszkodva működik. E kultúra igazán gyümölcsözővé az 1800-as évek utolsó harmadában vált, amikor megszületett a speciális helyi szőlőfajta, az izsáki sárfehér, amely ma arany sárfehér néven eredetvédett hungarikum. Erre alapozva építették fel az izsákiak a helyi borkultúrát, amelynek az Izsáki Állami Gazdaság fejlesztő munkájának köszönhetően 1972-től a pezsgőgyártás is részévé vált.

E hagyományok mentén építkezett az izsáki Royalsekt Zrt., s vele az Európa egyik legnagyobb borászati üzemét működtető Ungor család is. Idősebb Ungor Pál 1985-ben indította el családi vállalkozását, ennek keretében saját birtokukon megtermelt szőlőből előállított bort forgalmaztak. Egy évtizeddel később két fiát is bevonta a családi vállalkozásba, amely már mint Ungor és Ungor Borház Kft., a térség egyik jelentős szőlőfelvásárlójaként és feldolgozójaként működött.

A családi vállalkozás 2009-ben vásárolta meg a Royalsekt Zrt.-t a hozzá tartozó kombináttal. Az akkor 60 fővel működő üzemben ma már közel 300-an dolgoznak.Felpezsdítjük a bulit!

LÉGY NAPRA KÉSZ Szovjetszkoje Igrisztoje ONLINE ÉLETÉBŐL, RANDOM POSZTOK, TWEETEK, INSTAGRAM KÉPEK ÉS MÉG SOK MÁS

Biczó csárda
best gambling websites for mobile phones
Kapcsolat
hol tud elérni bennünket?
Royalsekt
Adrenalin
Izsáki borok
Biczó csárda
Borsodvin
Citydrink
Kobra
Szent István pezsgő
Szovjetszkoje Igrisztoje
Készítette: DevelMedia